Aceasta este familia după care plânge Benny la Ferma Vedetelor

26 februarie 2016 13:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Benny Adegbuyi, luptătorul de culoare, care a fost ales fermierul săptămânii resimte din plin dorul de casă. Deşi pare un bărbat pe chipul căruia crezi că nu şi-ar face niciodată loc lacrimile, concurentul, aflat în Cipru, a plâns ca un copil atunci când a vorbit cu iubita la telefon.

Benny Adegbuyi le-a dat gata pe fetele de la Ferma Vedetelor. Le-a demonstrat că este un bărbat sensibil în ciiuda fizicului său. Luptătorul K1 a fost profund emoţionat când Iulia Vântur l-a lăsat să vorbească un minut cu femeia pe care o iubeşte şi care a rămas să-l aştepte în România. Apelul a fost un cadou special pentru fermier pe care l-a primit cu ocazia zilei de naştere.

Conversaţia dintre cei doi i-a răvăşit pe concurenţi, care atunci când i-au văzut lacrimile, au izbucnit şi ei în plâns. "Bună, tati! te-am sunat să-ţi spunem «La mulţi ani!». Patrick vrea să te pupe. El e bărbatul casei acum. Avem chiar un tort aici pentru tine. Să ai grijă de tine!", i-a spus iubita lui Benny. Cuvintele l-au făcut să plângă pe "fiorosul" luptător care are acasă un băieţel de opt luni.

"Sunt putrenic. Nu mi-e ruşine că plâng!", s-a scuzat Benny. Fetele au fost cele mai impresionate când au văzut reacţia fermierului şef. Maria Constantin, Lili Sandu şi Sorana şi-au potolot şi ele cu greu lacrimile.

Cine este Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi este singurul sportiv român de culoare din circuitul K1. Luptătorul este rodul iubirii dintre tatăl său Patrick şi o româncă. Femeia i-a dăruit doi copii, un băiat şi o faţă. Ulterior, Patrick Adegbuyi a plecat cu toată familia în Nigeria, unde este decanul Facultăţii de Politehnică. Benny a revenit în România, la vârsta de şase ani. La Gherla, mama lui l-a dat la karate, iar câşiva ani mai târyiu s-a apucat de box însă nu a înregistrat rezultate notabile. A plecat din România în Italia, unde a lucrat că bodyguard. S-a reapucat de sport şi a intrat în ring de unde nu a mai avut motive să renunţe , căci norocul a fost de partea lui. Benny Adegbuyi îşi are rădăcinile în tribul de războinici Yoruba din Africa. 

Mai multe