Acest chip angelic tocmai a picat Bac-ul. Nu-i așa că îți vine să plângi?

29 august 2016 13:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

A doua sesiune de Bacalaureat a fost tot cu ghinion pentru blonda supranumită „Barbie de România”. Sabrina Fabian, pe numele său adevărat, a picat din nou cel mai important examen din timpul liceului, după ce a luat doar nota 6 la proba scrisă a profilului „Limba și Literatura Română”. Ce spune tânăra despre experiența de la Bac aflați mai jos.

A picat cu brio la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat 2016, însă s-a înscris cu încredere la cea de-a doua. Avea nevoie de un 7 la Limba și Literatura Română, proba scrisă, însă nu a reușit să rupă gura târgului. Sabrina Fabian, cunoscută deja în showbiz sub numele de „Barbie de România”, a obținut doar nota 6 la a doua prezentare la Bac. Cu 5,65 la Istorie, 5,9 la Psihologie și 6 la Română, eleva liceului privat „Phoenix” din Capitală a obținut doar media 5,85. Pentru a promova, avea nevoie de o medie de 6.

„Eram sigură că iau nota asta. O să mai încerc, asta este. Nu am de ce să fiu tristă. Important e să fiu sănătoasă, că Bac-ul am să-l iau eu. Nu intru la facultate anul acesta şi nu regret asta. Nu sunt singura în situaţia asta. Tocmai am vorbit cu un prieten care a picat şi el la matematică, asta este. Dar după contestaţie parcă aveam note mai mari, ceva nu este în regulă cred”, a declarat pentru Click! „Barbie de România”.

Primele rezultate (fără contestații) la sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat 2016 au fost postate déjà la avizierele instituțiilor de învățământ și pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Până la ora 20.00 elevii care se consideră nedreptățiți pot depune contestații. Rezultatele finale vor fi afișate la 1 septembrie.

Mai multe