Acesta este secretul ei? Mihaela Rădulescu are o siluetă de vis

8 noiembrie 2016 22:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu are un corp de invidiat, deşi nu mai este o adolescentă. Jurata de la "Românii au talent" are mare grijă la alimentaţia ei şi face sport de câteva ori pe săptămână. La filmările emisiunii din al cărei juriu face parte diva de Monte Carlo a afişat o formă fizică cu care a atras toate privirile.

Mihaela Rădulescu (47 de ani) a făcut furori într-o pereche de pantaloni mulaţi din piele şi un top din catifea bordo. Jurata de la "Românii au Talent" s-a fotografiat în culisele show-ului alături de o trupă de dansatori şi a reuşit să atragă şi de data aceasta atenţia asupra ei. Nu a fost nevoie să facă vreun gest, aşa cum ne-a obişnuit, ci simpla ei vestimentaţia a fost motivul care i-a făcut pe mulţi să se întrebe care este secretul siluetei ei. 

Mihaela Rădulescu a slăbit câteva kilograme și aste se observă în cea mai recentă fotografie făcută publică pe contul ei de socializare. Se pare însă că ingredientul secret cu care diva a dat jos kilogramele este ardeiul iute, cu care s-a pozat ostentativ. Se ştie că acesta conţine capsaicină, care ajută la slăbit. 

Mai multe