Acestea sunt ultimele poze cu Mircea Albulescu în public!

8 aprilie 2016 11:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

În februarie 2016, regretatul actor a ieșit la evenimentul de modă organizat de buna lui prietenă, stilista Adina Buzatu

Bărbat cu statură impozantă, cu privire pătrunzătoare, dar și cu un calm și cu o blândețe de nedescris, Mircea Albulescu nu era un monden înnăscut, dar nici nu refuza aparițiile publice străine de teatru și film. Așa s-a întâmplat și pe 3 februarie 2016, când regretatul actor a făcut un efort și a ieșit din casă la un eveniment de... modă. A fost invitat de buna lui amică, stilista Adina Buzatu, cea care în ultimii ani a avut grijă ca maestrul să arate impecabil, în costume elegante. Practic, acestea sunt ultimele poze pe care Albulescu le-a făcut în public, iar la vremea aceea nimeni nu-și închipuia că peste două luni vom vorbi la trecut despre marele actor.

La evenimentul respectiv, Albulescu chiar i-a făcut o declarație de dragoste Adinei Buzatu. „Eleganţa este la pachet cu totul, educaţie, atitudine, sunt foarte multe lucruri care definesc acest cuvânt eleganţă. Plus, s-o iubeşti pe Adina Buzatu! N-ai spus asta, eşti ultimul ciorap, nu contează. Calitatea de aici devine”, a declarat maestrul.

Mircea Albulescu a încetat din viaţă în această dimineaţă (vineri, 8 aprilie), la Spitalul Floreasca din Capitală. Îndrăgitul actor, în vârstă de 81 de ani, avea mai multe probleme cardiace, iar inima sa a cedat.

Mai multe