Actorul Cornel Palade, filmat în ipostaze indecente VIDEO

28 ianuarie 2015 18:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru majoritatea românilor, Cornel Palade (61 de ani) este unul dintre comedianții preferați, însă puțini știu că actorul a jucat și roluri în care a demonstrat că este lipsit de inhibiții.

Nimeni nu și l-a imaginat vreodată pe Palade fimând scene fierbinți de sex. Și totuși s-a întâmplat într-un film de lung metraj. În urmă cu câțiva ani, actorul a intrat în pielea unui violator la fel de bine cum se adaptează și rolurilor din filmele de comedie.

În producția românească ''Marilena'', în regia lui Mircea Daneliuc, Cornel Palade a apărut în ipostaze în care nu avem ocazia să îl vedem foarte des pe marile ecrane, și anume filmând scene fierbinți alături de o femeie.

Miercuri seara, în emisiunea lui Teo Trandafir, s-au prezentat imagini cu celebrul actor în timp ce săruta sânii partenerei lui din filmul "Marilena".

Aceasta a interpretat rolul unui șef de fabrică, pe nume Smântânică, care tânjea la nurii subalternei sale. Astfel, pentru această peliculă, actorul a filmat o scenă de sex, alături de Cecilia Brabora, interpreta Marilenei.

Mai multe