Actorul Eugen Cristea, deținut de lux pentru o zi

25 noiembrie 2015 16:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actorul Eugen Cristea a fost deținut de lux pentru o zi într-un arest privat. Din fericire, a fost vorba doar despre un rol în cel mai longeviv sitcom din lume. După 25 de ani, Eugen Cristea și Trăsniții s-au reunit și vor putea fi urmăriți joi, 26 noiembrie, de la ora 22.00, la Prima Tv.

“Revederea a fost emoţionantă şi încărcată de o mare bucurie că ne-am văzut faţă-n faţă după atâţia ani. Un sfert de veac este totuşi o viaţă de om”, a mărturisit Eugen Cristea.

În sitcomul “Trăsniţii”, actorul interpretează rolul unui deţinut de lux, adus în arestul privat al lui Pupăză. Eugen Cristea a mărturisit că nu i-a fost greu deloc să intre în pielea personajului.

“Astfel de arestaţi vedem aproape zilnic la posturile de televiziune. Deci nu e greu de luat un exemplu, pentru că avem foarte multe la dispoziţie. E bine că lucrurile încep să fie puse în ordine”, spune actorul.

Deşi ziua de filmare a început dimineaţa şi s-a terminat seara târziu, Eugen Cristea nu a simţit obosela. În pauze s-a distrat alături de vechii săi prieteni, au spus glume şi au depănat amintiri din perioada în care colaborau mai des. La finalul zilei, Trăsniţii şi invitatul lor special şi-au luat rămas bun, cu promisiunea să se revadă curând.

“M-am simţit foarte bine alături de Trăsniţi. Toate cuvintele de laudă şi pentru echipă, regie, tehnic, operatori, absolut toată lumea. A fost o atmosferă caldă, de prietenie şi sper să ne revedem curând”, a spus Eugen Cristea.

Dacă vreţi să vedeţi cum s-a descurcat actorul în rolul deţinutului de lux şi cât de bine s-a integrat în echipă, nu rataţi “Trăsniţii” joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00, la Prima TV.

Mai multe