Actorul Răzvan Vasilescu, operat de urgență după un infarct

17 februarie 2016 11:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Răzvan Vasilescu (61 de ani), celebru pentru rolul din filmul „Balanța”, al regizorului Lucian Pintilie, este în stare stabilă după ce a fost operat marți seară, 16 februarie, la Spitalul Floreasca din Capitală. Actorul în vârstă de 61 de ani fusese internat de urgență în urma unui infarct miocardic.

Răzvan Vasilescu a ajuns pe masa de operaţie marţi seară, după ce a fost internat de urgență. Potrivit medicului Şerban Brădişteanu, starea actoruui este una bună. „L-am operat marți, în jurul orei 20.00, i-am pus o serie de bypass-uri aortocoronariene, iar în momentul de faţă este internat la Terapie Intensivă, starea lui fiind stabilă”, a spus, pentru Mediafax, doctorul Şerban Brădişteanu

Actorul va mai rămâne 2-3 zile la Terapie Intensivă, în funcţie de cum evoluează starea sa de sănătate, iar apoi va mai sta câteva zile în spital, sub supravegherea medicilor.

Răzvan Vasilescu a jucat în majoritatea filmelor regizorului Lucian Pintilie. În 1992 a interpretat rolul principal masculin din „Balanța”, film prezentat în afara competiției la Cannes. Vasilescu a interpretat şi rolul mafiotului Marcel Ivanov în filmul „Marfa şi banii” (2001) al lui Cristi Puiu, film care a inaugurat, după unii critici, curentul cinematografic numit Noul val românesc.

Mai multe