Actrița care o joacă pe Dalida din ”Las Fierbinți”, izolată în casa socrilor din Fierbinți

4 mai 2020 18:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ecaterina Ladin, care o interpretează impecabil pe simpatica Dalida, în serialul de comedie "Las Fierbinți" (PRO TV), se bucură că poate urmări, în liniște, reluarea episoadelor. Ca o coincidență, pe Ecaterina (37 de ani) izolarea a prins-o chiar în casa socrilor ei, din Fierbinți, vestitul orașel din Județul Ialomița, foarte aproape de platourile de filmare.

  • Click!: În această perioadă de izolare se difuzează la PRO TV reluarea serialului "Las Fierbinți". Te uiți și tu?

Ecaterina Ladin: Sincer, abia acum am timp să văd episoadele, pentru că în timpul anului, având spectacole sau turnee, de multe ori se întâmplă să nu ajung să le văd.

  • Îți este dor de filmările pentru serial?

Dacă îmi este dor? Vai de capul meu! Mă doare sufletul de dor. Când ai o vacanță parcă te bucuri că se mai opresc filmările, știi că revii și dorul nu e așa mare. Acum, când ești obligat să stai acasă, parcă dorul se întețește înmiit.

  • Cu cine te înțelegi cel mai bine și la filmari și în viața reală?

Nu știu dacă e cineva cu care să mă înțeleg mai bine. Noi ne știm și lucrăm de 8 ani, zile-n șir, cu unii din echipa serialului mă știu de 16 ani. Suntem ca o mare familie. Cu fetele am o relație aparte și pentru că suntem prietene.

  • Unde te-a prins izolarea și cu cine? Ai povestit "La Măruță" că nu numai că lucrezi pentru "Las Fierbinți", dar că locuiești acolo.

Soacra-mea și-a luat o casă în Fierbinți, fiindcă își dorea foarte mult casă la țară. Aici ne-a prins și aici am rămas.

  • Te-ai împrietenit cu vecinii?

Încă nu am reușit să mă împrietenesc cu oamenii de aici, fiindcă nu ieșim nicăieri. Doar cu vânzătoarele de la magazin ne zâmbim pe sub măști.

  • Ce faci în timpul liber?

În timpul liber, în sfârșit, citesc. Până acum, timpul meu liber era la bucătărie și cu copilul. Acum citesc și grădinăresc. Am o mare satisfacție când mai iese câte un fir din ce am semănat în grădina noastră.

  • Ce proiecte ți-ai pus pe pauză?

Toate proiectele sunt acum pe pauză: aveam 5 spectacole în care jucam - "Mamma Mia", "My fair lady", "Scripcarul de pe acoperiș", "Cina de adio" și "Prenumele" și filmarile pentru serial. Totul s-a oprit exact în perioada în care se joacă cel mai mult.

  • Când ai fost ultima oară acasă, în Moldova?

În ianuarie am fost ultima dată acasă și cred că primul lucru pe care-l fac atunci când se termină nebunia asta e să mă duc acasă la mama mea.

  • Ți s-a întâmplat să fii recunoscută pe stradă?

Să fiu confundată, nu, dar să se uite ciudat, da. Sunt câteva genuri de privire: 1) Parcă am mai văzut-o undeva, 2) Nu am salutat-o! Ah și dacă ne cunoaștem? 3.) E Dalidaaaaaa!, 4) Ce? Ea în RATB? 5) Îi zâmbesc complice, o înțeleg, nu o demasc, 6) Dalido, ce face primarul?

Citește și:

El este adevăratul Bobiţă din «Las Fierbinţi»

Secretele actriţelor din «Las Fierbinţi»

Mai multe