Actrița Liliana Mocanu din Las Fierbinți și fiica ei, confirmate cu Covid-19. «Salvarea a venit după 4 ore»

29 septembrie 2021 11:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actrița Liliana Mocanu trece prin momente grele după ce atât ea, cât și fiica ei s-au infectat cu Sars-Cov-2. Actrița din Las Fierbinți a făcut anunțul în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, unde a mărturisit că a fost luată de Salvare la patru ore după ce a anunțat că se simte rău.

Liliana Mocanu a fost dusă cu Salvarea la spitalul Matei Balș din Capitală, unde a fost testată pozitiv. „Fiica mea s-a pozitivat. Aşteptăm de ieri Salvarea. Nu a venit nimeni să îi facem un PCR. Sâmbătă m-am simţit foarte rău, a venit Salvarea după 4 ore şi jumătate. Am făcut un CT la Balş şi se pare că sunt bine pulmonar. Nu sunt vaccinată, am stat numai acasă şi am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate”, a declarat Liliana Mocanu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Liliana Mocanu: ”Am frisoane, o stare de rău continuu”

„Sperăm să vină o Salvare mai rapid, ca să o testeze şi pe Ana (n.r. fiica ei). Din păcate, sunt foarte solicitate, la alţii au venit şi după 72 de ore o salvare pentru un PCR. Sunt spitalele pline şi e pe bune. Nu stă nimeni să nu se ducă la un bolnav, e plin şi e grav. Am frisoane, o stare de rău continuu. O să fie bine. Nu mai refuz nicio invitaţie de acum, o să vin la tine în platou. Numai să mă fac bine”, a mai spus Liliana Mocanu „La Măruță”.

Citește și:

Cum se simte Adela Popescu, infectată cu Covid: „Două zile mi-a fost rău de tot! Am picat în paranoia!”

Shurubel de la “Vorbește lumea”, infectat și el cu Covid. Cum se simte colegul Adelei Popescu

Mai multe