Actrița Monica Ghiuță a murit. S-a stins la două zile după aniversarea de 79 de ani

1 august 2019 0:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lumea teatrului e cutremurată de vestea morții Monicăi Ghiuță. Actriţa, cunoscută și din din reclamele la ulei, aniversase recent 79 de ani, dar două zile mai târziu s-a stins din viață.

După Florina Cercel, o nouă veste îndoliază şi mai mult lumea artistică. Actriţa Monica Ghiuță a murit cu doar câteva zile în urmă, însă abia acum s-a aflat. Actriţa a murit pe 28 iulie, la două zile după ce aniversase 79 de ani. A fost înmormântată în urmă cu două zile la Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti.

„Ne-a parasit si doamna MONICA GHIUTA. Ne pleaca artistii cu care am crescut. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!”, anunță o pagină de Facebook dedicată actorilor români. 

Actorul Marius Rogojinschi scrie, pe Facebook: „Din ce în ce mai singuri. S-a dus în stele și Monica Ghiuță”. 

Monica Ghiuță a trecut pe lângă moarte în 2008

Actrița a trecut în urmă cu 11 ani printr-o mare cumpănă. “Am fost atacată de nişte maidanezi. M-au muşcat atât de tare că eram plină de sânge pe tot corpul. M-am întins la pământ!… Ştiam de la nişte ciobani că dacă te pui jos, câinii nu te mai atacă. Am zăcut pe jos, într-o baltă de sânge. Eram înconjurată de trei câini de talie mare şi nu puteam să fug. Am strigat: «Ajutor! Ajutor!», dar nu a sărit nimeni să mă ajute. Ţin minte că un bărbat care căra marfă la un magazin din apropiere, în loc să vină să mă ajute, mi-a zis când m-a văzut: «Puteţi să-mi daţi orice, nu vin să vă ridic!»”, povestea actriţa. Atunci a fost salvată de o femeie care trecea cu maşina şi care, după ce a văzut-o pe jos, a început să trântească una din portiere, pentru a speria câinii. Tot ea a luat-o aşa, plină de sânge, şi a dus-o la spital. 

Mai multe