Actrița Nuami Dinescu, terifiată după crima de la metrou: „Stăm lipiți de pereți”

15 decembrie 2017 8:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Crima de la metrou le-a îngrozit chiar și pe vedete. Fosta asistentă Tv din emisiunea lui Teo Trandafir, Nuami Dinescu, a scris pe o rețea de socializare că toată lumea e speriată după tragedie și pare că se teme de gândul că cineva ar putea veni să-i împingă pe șina de tren.

Nuami Dinescu a călătorit cu metroul a doua zi după tragedia din stația Dristor 1 și a observat că oamenii din jur erau speriați și suspicioși că cineva i-ar putea îmbrânci în calea trenului:

„Sunt la metrou, la Piața Romană. Toată lumea stă departe de peron, stăm lipiți de pereți”, a scris Nuami Dinescu pe contul său de Facebook. Ea a rămas cunoscută mai mult sub pseudonimul Tanța, personajul interpretat pe vremea când asistentă Tv alături de Teo Trandafir, la Pro Tv.

Reamintim că în seara zilei de 12 decembrie, o tânără a fost ucisă în stația de metrou Dristor 1, după ce Magdalena Șerban (36 de ani) a împins-o de pe peron pe calea ferată, chiar în momentul în care trenul intra în stație. înainte de tragedie, suspecta a mai încercat să omoare o fată, în stația Costin Georgian, dar victima s-a luptat cu agresoarea și a reușit să scape. Magdalena Șerban se afla acum în arest, la spitalul penitenciarului Jilava. 

Mai multe