Actrițe românce care s-au dezbrăcat în filme. Cine a apărut nud pe micile ecrane?

23 martie 2017 11:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu toții știm că orice lucru cere sacrificiu, chiar și arta. Este o afirmație valabilă și pentru câteva dintre actrițele autohtone, care au decis să scape de inhibiții și de haine pentru niște roluri remarcabile în producții românești. Cu ele a început erotismul în cinematografia de după 1989.

Pentru că au fost material de primă mână – adevărate frumuseți care s-au lăsat filmate pe jumătate dezbrăcate, în unele cazuri putem vorbi de apariții în costumul Evei – aceste actrițe au rămas în memoria colectivă pentru rolurile îndrăznețe de dragul cărora au respectat scenariul, chiar dacă acesta presupunea să arate mai mult decât își închipuiau.

Ileana Lazariuc

Ileana s-a dezbrat și ea pentru un film, o producție celebră marca Sergiu Nicolaescu. A cunoscut succesul în cinematografia românească cu jocul actoricesc din “Supravietuitorul”, interpretând-o pe Zaraza, o tânără frumoasă care îi ispitea pe bărbați. În filmul lansat în 2008, Ileana a renunțat de tot la haine pentru o serie de scene erotice alături de Lucian Viziru, în pielea personajului Cristian Vasile.

Maria Dinulescu

Iată că și o actriță din generația mai tânără a avut curajul să renunțe la haine și la inhibții pentru un rol memorabil. Așa că Maria Dinulescu a apărut topless în filmul „California Dreamin’ (2007)”, într-o scenă de dragoste alături de actorul Jamie Elman.

Vezi aici ce alte actrițe au renunțat la haine pe micile ecrane!

Mai multe