Acum s-a aflat ce probleme a avut Marina Dina la naştere

16 iunie 2017 15:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta asistentă a lui Mihai Morar s-a chinuit mult până să rămână însărcinată şi nu a scăpat de probleme nici după ce medicii i-au confirmat că poartă în pântece gemeni. Marina Dina a fost precaută pe toată durată cât a fost însărcinată şi a păstrat discreţia şi asupra momentul în care i-a adus pe lume pe micuţi. Acum se explică de ce blondina nu a vrut să facă mare tam-tam din venirea pe lume a celor doi copii ai săi. Ea având unele probleme la naştere.

S-a retras din televiziune ca să-şi întemeieze o familie, dar Marina Dina a ajuns greu la ceea ce îşi dorea. A făcut multe tratamente până să rămână însărcinată cu gemeni şi nici naşterea propriu-zisă nu a fost lipsită de emoţii. Blonda a adus pe lume copiii îniante de termen, ea fiind practic forţată de împrejurări să nască la 35 de săptămâni. Tânăra mămică a trecut prin mari emoţii şi a povestit că a rămas internată trei săptămâni până ce fetiţa ei, care s-a născut doar cu 1,890 de grame, s-a înzdrăvenit şi a primit acordul medicilor pentru a putea pleca acasă. 

"Asta a fost prima noastră poză împreună... s-a născut la 35 de săptămâni cu doar 1.890 kg, după aproape trei săptămâni în spital am putut să o ţin în braţe. Au fost cele mai lungi trei săptămâni din viaţa mea. Fetiţa asta mică mi-a dat foarte multă putere. Băiatul meu s-a născut cu 2.840 grame. Puteam să îl iau acasă mai devreme dar am decis să rămân în spital, să aştept ca amândoi să fie sănătoşi", a povestit fosta asistentă tv. 

Recent, Marina i-a creştinat pe cei doi micuţi ai ei, Zian şi Aria, acum în vârstă de cinci luni şi jumătate. Blondina a făcut publice primele imagini de la botezul gemenilor în care se vede că micuţa a recuperat bine şi a luat în greutate. 

Marina Dina are o relaţie de trei ani cu Radu Morar, zis şi Murfatlar. Ea s-a retras din lumea televiziunii în anul 2010, când a demisionat de la emisiunea „Răi da' buni”, unde a fost asistenta lui Mihai Morar.  

Mai multe