Adda a leșinat pe stradă și a ajuns la spital

14 iunie 2017 12:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Orele de nesomn, dar și programul stresant și încărcat pe care îl are Adda se pare că și-au spus cuvântul zilele acestea. Pentru că artista și-a anunțat fanii pe conturile sale de socializare că a ajuns la spital după ce a leșinat pe stradă.

Adda a trecut prin momente dificile. Artista și-a anunțat ieri fanii pe pagina sa de Facebook că orele de muncă peste program și-au spus cuvântul. “Îmi place să experimentez lucruri noi, dar nu credeam că leșinatul pe stradă este unul din ele”, a scris cântăreață pe platforma sa de socializare, în dreptul fotografiei publicate.

Când au văzut anunțul trist făcut de Adda, fanii acesteia au reacționat imediat: “Ai mare grijă de tine că noi avem nevoie de tine! Sper să te simți mai bine. Mâncarea este important. Sper doar să-ți revii”, “Se mai întâmplă. Trebuie să încerci să mănânci dimineața măcar puțin că altfel iar o să se întâmple. Însănătoșire grabnică și fugi acasă că te așteaptă bebele”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de admiratorii săi. În replică, Adda le-a răspuns imediat admiratorilor săi pentru a le spune că medicii au reușit să o pună imediat pe picioare: “Mulțumesc că vă faceți griji pentru mine! Acum sunt foarte bine! Se mai întâmplă de la stres și oboseală. Nu mă înfometez și nu am făcut-o niciodată. Mănânc foarte sănătos! Sănătate tuturor!”

Mai multe