Adda a slăbit 25 kg în mai puţin de un an

11 noiembrie 2017 19:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

La doar 25 de ani, Adda poate spune cu mâna pe inimă că este o femeie împlinită. Şi-a făcut un nume în muzică, are un soţ iubitor şi un copil care îi face fiecare zi mai frumoasă. Şi mai are un motiv de mândrie: în mai puţin de un an a reuşit să dea jos 25 de kilograme, revenindu-şi total după sarcină.

La 22 octombrie 2016, Adda aducea pe lume primul ei copil. De atunci, viaţa a căpătat un alt sens, priorităţile s-au schimbat, ea a devenit mai ordonată, mai responsabilă. „Viaţa de mămică m-a schimbat în bine. Am început să fiu mult mai atentă inclusiv la regimul meu alimentar, la programul de odihnă... Eram destul de atentă şi înainte, însă abia acum pot să spun că mi-am găsit un echilibru. Am început regimul imediat după naştere. Şi prin regim mă refer la mâncat sănătos şi ordonat, la mişcare...”, mărturiseşte artista.

Primele kilograme le-a dat jos foarte repede, o perioadă a stagnat, apoi a început un program de antrenament care a ajutat-o să slăbească mai departe şi să se tonifieze. „În total, am slăbit în jur de 25 kg după naştere, în aproape un an. Nu e uşor, dar sunt foarte motivată”, explică ea.

Copilul mănâncă în faţa pianului

Concret, mănâncă variat şi sănătos, citeşte cu atenţie etichetele produselor din supermarketuri, iar fructele şi legumele şi le cumpără doar de la piaţă, de la persoane pe care le cunoaşte foarte bine. Dimineaţa mănâncă o omletă, iaurt cu fructe şi cu cereale sau un sendviş cu pâine integrală. La prânz alege un grătar (în general de peşte) cu o salată de baby spanac, roşii cherry şi lămâie, iar seara mănâncă o supă sau legume la grătar. Carne slabă, iaurturi, fructe, legume, cereale integrale... asta găseşti în frigiderul ei. „Am exclus dulciurile şi carbohidraţii rafinaţi. Mănânc sănătos, da, deşi câteodată mai fentez. Însă în ceea ce-l priveşte pe Alex, am mare grijă. Deşi are aproape un an, nu a gustat strop de zahăr sau de sare până acum. Mănâncă doar produse bio. Şi când zic bio, mă refer la carne de la bunici, legume şi fructe din piaţă, din sursă sigură”.

Recunoaşte că nu îi place să gătească, însă pentru copilul ei petrece cu drag timp în bucătărie şi e foarte atentă să îi iasă bine preparatele. Îi face de toate: supe de legume, ficat, somon cu broccoli, ton, curcan. Copilul e mâncăcios şi sănătos, nu a avut probleme cu el până acum. „De obicei, mâncăm la pian. Cântăm puţin, mai ia o linguriţă... E foarte amuzant că încă mănâncă supa din biberon, dar nu vrea din linguriţă, deşi e aceeaşi supă”, ne mai povesteşte Adda.

Salata cu somon, masa clasică de prânz

Iată o reţetă pe cât de sănătoasă, pe atât de simplu şi uşor de făcut. Adda mănâncă frecvent la prânz somon cu salată. Peştele se pune în tigaie, pe aragaz, pentru câteva minute, până se rumeneşte pe ambele părţi. În paralel, se spală baby spanac, pe care-l combină cu roşii cherry, ulei de măsline şi un strop de lămâie. Rezultatul – o bunătate!

Mai multe