Adda, luată la rost de fani pentru că fumează. A născut de doar o lună

20 noiembrie 2016 22:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adda (24 de ani) se pregătește să sărbătorească o lună de când familia i s-a mărit. Artista își face datoria de mamă și a trecut deocamdată cariera pe un plan secund, căci a decis să se dedice lui Alexandru Cătălin și să-i supervizeze fiecare mișcare.

Cu toate acestea, un gest i-a înfuriat la maximum pe admiratorii săi. Adda a publicat o imagine în care are o țigară în mână. A fost de ajuns ca mulți "să-i sară în cap" și să o acuze că nu are grijă de copilul ei. Cei care au comentat la poza cu pricina au fost de-a dreptul șocați să o vadă în această ipostază pe cea pe care o plac și au condamnat-o că fumează chiar dacă a născut de doar o lună.

Adda a reacționat rapid și a scris: "Sunt puțin greșite preconcepțiile în lumea asta. Lasă că ne batem copiii ca să îi "educăm". E mai bine decât să fumezi...".

De aici a izbucnit un adevărat duel al replicilor tăioase cu o persoană care i-a spus că nici nu-i va mai urmări activitatea. "Eu zic să nu fumăm și nici să-i batem! Ce spui de ideea asta, Adda?! Fumez de la 16-17 ani, dar în momentul în care am aflat că sunt gravidă și cât am alăptat nu m-am atins de țigări! Zic să bei și un pahar de țuică/whisky", a fost solista admonestată.

Adda a dezvăluit care este motivul pentru care a ales să fumeze: nu alăptează, așa că alimentația ei și faptul că nu se lasă de țigări nu-i afectează în niciun fel copilul, atâta timp cât nu fumează în preajma lui. "Mă bucur că ai avut lapte. Mă bucuram dacă aveam și eu. O să beau două pahare. Unul și pentru tine", a mai adăugat vedeta, ca răspuns la "înțepături".

Mai multe