Adela Popescu a făcut baie în lapte de cocos

17 ianuarie 2010 16:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adela Popescu a profitat din plin de vacanţa de iarnă, îmbarcându-se cu destinaţia Thailanda. S-a odihnit, s-a plimbat, a stat la plajă, dar cel mai mult i-a plăcut baia în lapte de nucă de cocos, care a revitalizat-o instant.

Marius Kalmar şi Adela şi-au propus ca în acest concediu să petreacă cât mai mult timp împreună, aşa că nici că puteau alege un loc mai potrivit decât Thailanda.

„Seara de Crăciun am petrecut-o alături de prieteni, în restaurantul de cinci stele Sirocco din Bangkok. Cu toţii am rămas fără cuvinte când am intrat în restaurant, pentru că priveliştea era de-a dreptul fantastică. Vedeai întreg Bangkok-ul, iar localul era de o eleganţă desăvârşită. La final, după ce lumea a plecat, am rămas noi, ultimii, şi ne-am apucat să cântăm colinde româneşti, spre deliciul ospătarilor", a povestit Adela, pentru Click!

Superba vacanţă a continuat cu băi în lapte de nucă de cocos şi scufundări în largul mării:"Ne-am simţit răsfăţaţi. Am hrănit mii de peşti verzi, galbeni şi albaştri".

Dar gata, vacanţa s-a terminat, aşa că Adela se pregăteşte să revină la Acasă Tv, din data de 25 ianuarie, orele 20.30, în îndrăgitul serial „Aniela".

Mai citeşte:

Adela Popescu poartă verighetă

Mamă, ce grele sunt rochiile din «Aniela»!

Adela Popescu, în cădere liberă

Mai multe