Adela Popescu, ajutată în carieră de Mihai Constantinescu - EXCLUSIV

16 august 2014 21:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiecare vedetă porneşte de undeva, există cineva care îi dă, la un moment dat, o mână de ajutor. E şi cazul Adelei Popescu, care a avut şansa să-l cunoască pe Mihai Constantinescu şi aşa a început drumul ei spre celebritate.

Înainte de a debuta ca actriţă, pentru Adela Popescu (27 de ani) a existat pasiunea pentru muzică, prietenia cu Mihai Constantinescu şi mai apoi cu Elena Gheorge. Mult mai târziu avea să intre în lumea telenovelelor şi i-a cunoscut pe Iura Luncaşu şi Ruxandra Ion. La 10 ani de la debutul ei în telenovela “Numai Iubirea” am încercat să aflăm cine i-a întins o mână de ajutor tinerei soliste.

“Părinţii mei, pe care i-am cărat pe la toate festivalurile din ţară şi pe la toate emisiunile din judeţ, au fost primii care m-au ajutat. Însă persoana care mi-a arătat ce înseamnă un negativ a fost Mariana Ionescu, realizatoarea emisiunii “Lumea lui Jurubiţă” de la Vâlcea 1. Alături de ea eram într-o tabără la Năvodari, acolo unde într-o seară Mihai Constantinescu şi Anastasia Lazariuc concertau. Mihai şi-a dorit să cânte o piesă cu cineva din sală şi am avut norocul să mă aleagă pe mine. I-a plăcut foarte mult vocea mea şi s-a oferit să îmi compună mai multe melodii. Am colaborat foarte frumos şi îndelungat şi m-a sprijinit necondiţionat”, a povestit Adela exclusiv pentru Click!

Apoi s-a împrietenit cu Elena Gheorghe, care era şi ea la început de drum.

“Pe Elena am întâlnit-o la Festivalul de la Mamaia unde providenţa ne-a pus în aceeaşi cameră. De la ea mi-a venit ideea să mă înscriu la Liceul Dinu Lipatti, urmând deci să devenim şi colege. De acolo lucrurile au venit natural, iar formarea unui grup a fost doar o chestiune de timp. Am şi avut două melodii”, spune Adela. Colaborarea celor două sub “umbrela” lui Mihai Constantinescu a durat aproximativ un an.

“Ne exersam împreună autograful, coregrafiile, interviurile pe care presupuneam că le vom da când vom fi în culmea gloriei”. Adela ne-a povestit că a rămas în relaţii bune cu Elena Gheorghe şi se văd foarte des la evenimente mondene, dar şi în particular, la câte un suc.

Mai multe