Adela Popescu i-a făcut mamei cadou de 8 Martie o operație estetică. «Știa exact ce-și dorește»

4 martie 2020 14:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ghioceii și felicitările de 8 Martie s-au demodat. Acum, la mare căutare printre copiii cu dare de mână sunt cadourile scumpe, din categoria operațiilor estetice. Adela Popescu a dezvăluit că i-a dăruit mamei o blefaroplastie - operație în zona ochilor despre care se spune că te întinerește cu mulți ani.

Adela Popescu îi este, cu siguranță, foarte recunoscătoare mamei, o învățătoare pensionară, care s-a mutat în București ca s-o ajute la creșterea celor doi băieți ai ei. Prin urmare, nu se pune problema banilor atunci când vine vorba despre un cadou de 8 martie. Idei să fie! Iar anul acesta, doamna Doina Popescu și-a dorit o operație estetică la modă printre vedete, despre care se spune că întinerește cu mai bine de 10 ani.

 Adela a povestit pe contul personal de Istagram cum a decurs conversația cu mama ei pe tema cadoului de 8 Martie.

”-Vine ziua femeii, ce cadou ți-ar plăcea să-ți fac?

-Mamă, nimic, un ghiocel de la copii și e perfect.

-Hai, măi, mami, zi ce vrei, că oricum îți iau ceva.

-Nu, mamă, nu, dar dacă totuși insiști aș vrea o blefaroplastie.

-Ce să facă?? Ce e asta?

-O procedură estetică ce corectează excesul de piele și grăsime din zona ochilor.

Pe scurt, știa exact ce își dorește, iar eu sunt cea mai fericită când îi pot îndeplini dorințele”, a povesti Adela, adăugând și câteva imagini cu mama ei, ca să se convingă toată lumea că operația a avut efectul scontat.

Ce este blefaroplastia, operația pe care Adela Popescu i-a făcut-o cadou mamei

“Blefaroplastia e o procedură de chirurgie plastică, cu rolul de a îndepărta excesul de tegument şi grăsime, care alcătuiesc pungile şi excesul de piele al pleoapelor. Astfel, se elimină aspectul obosit şi îmbătrânit al ochilor şi se pot ridica şi sprâncenele”, a explicat, pentru Click!, dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică. O astfel de operaţie durează 30 de minute, iar recuperarea se face în 10 zile.

Mai multe