Adela Popescu își alăptează fiul la teatru. Radu Vâlcan i-a adus bebelușul în culise

8 aprilie 2019 18:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adela Popescu (31 de ani), care în decembrie a devenit pentru a doua oară mamă de băiat, a revenit la activitatea artistică. Duminică seară juca în piesa “Haimanaua”, la Sala Dalles. În pauză, ea l-a hrănit pe mezinul familiei, Andrei, care este frumos foc şi un mare mâncăcios.

Click!: Şi la emisiunea de la PRO TV îl vei aduce pe Andrei, în culise?

Adela Popescu: O să revin în toamnă, aşa că el va fi deja la diversificare şi nu va mai fi alăptat tot timpul. Acum e alăptat exclusiv şi la două ore i se face foame. Am venit aici, la Sala Dalles, am repetat, apoi a venit soţul meu, Radu, cu bebeluşul şi i-am dat să mănânce, apoi au plecat acasă. Iar după spectacol mă grăbesc spre casă ca să-l alăptez din nou. 

Vă mai doriţi copii?

Da, mai vreau şi o fetiţă, la un moment dat.  

Ce altceva mai faci?

Sunt în concediu postnatal, mai joc în spectacolul “Haimanaua” când e în Bucureşti. Acum fac parte din Campania Interspot, poveşti despre femei puternice, şi mai merg la evenimentele importante.

Cine te ajută cu cei mici?

Am ajutoare. Radu e foarte implicat, cum ai văzut şi în seara asta, părinţii mei s-au mutat în Bucureşti şi sunt la dispoziţia noastră, e şi mama lui Radu.

Nu te-ai plictisit acasă?

Nu, îmi place foarte mult. Mi-e teamă că-mi place prea mult. Stau acasă, îmi fac cafeluţa, mă uit la “Vorbeşte lumea”, şi vorbesc serios că fac asta. Am timp să citesc, mă uit la seriale, am o pauză pe care n-am mai avut-o de când am început eu cu serialul “În familie”. Ca acum n-am fost niciodată aşa de relaxată. E aşa plăcut şi îmi prieşte.

Ce faceţi de Paşte?

Mergem cu toată familia la Şuşani, îl luăm şi pe cel mic. Alexandru, fiul cel mare, a început grădiniţă e super inteligent, e deja la grupa mare.

Botezul când e programat?

Îl avem la început de mai. Avem tot pregătit, naşii nu sunt persoane cunoscute. Îl vom boteza Andrei. 

Mai multe