Adela Popescu mai vrea un copil! Mesajul transmis cu ocazia aniversării căsătoriei cu Radu

21 august 2017 11:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au spus da la starea civilă în urmă cu doi ani. De atunci, familia lor s-a mărit și a venit pe lume micuțul Alexandru, care de curând a împlinit un anișor.

Totuși, se pare că cei doi îndrăgostiți nu vor să se oprească aici. Cel puțin asta a transmis Adela fanilor ei, printr-un mesaj publicat cu ocazia aniversării căsătoriei cu Radu.

„Să trăim frumos, să râdem mult, să călătorim, să ne drăgălim în fiecare dimineață cu puiul nostru cum o facem astăzi, să îi facem frați și surioare, să ne iubim părinții, să mâncăm bun cum ne place nouă și să fie veselie în casa noastră, așa cum ne-am promis acum doi ani pe vremea asta. La mulți ani nouă. Te iubesc!”, a scris Adela, pe profilul personal de Facebook.

Pentru a celebra, vedeta a publicat și o poză de la nuntă, dar a redistribuit articolul plin de emoții scris de ea pe blog cu numai câteva zile după nuntă. Fanii au apreciat în masă postarea, care a strâns peste 5.100 de like-uri și zeci de comentarii cu felicitări.

Mai multe