Adela Popescu, prima vacanţă cu bebeluşul. Unde a ales să plece

26 august 2016 11:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoţii mari pentru Adela Popescu care în urmă cu doar câteva zile a sărbătorit primul an de căsnicie, dar odată cu acest eveniment şi prima ieşire din oraş cu micuţul Alexandru, bebeluşul ei de nici trei luni. Actriţa a povestit că şi-a luat inima-n dinţi şi împreună cu Radu Vâlcan au planificat în premieră o scurtă vacanţă în trei.

Adela Popescu a început săptămâna în forţă. Actriţa, care a devenit recent mămică de băieţel. s-a încumetat să plece de acasă pentru o escapadă la munte. A a ales ca destitaţie staţiunea Buşteni, unde a găsit o vilă pentru a sărbători primul an de căsnicie. Actriţa a luat cu ea hăinuţe de schimb şi medicamente, dar a avut în vedere să se cazeze cât mai aproape de o unitate medicală ăn caz că bebeluşul ar fi avut probleme de sănătate. Blonda a povestit pe larg pe blogul personal cum a decurs excursia la munte, în trei.  

"I-a plăcut din prima. Drumul a fost o plăcere, mai mult a dormit. După ce ne-am cazat a păpat şi s-a culcat o oră. S-a trezit fără să plângă, a mai făcut o pauză de ras, privit, şi iar a adormit preţ de încă o ora. Ne-am plimbat, am râs, am făcut gimnastică şi de la 19:00 a picat lat până la 23:00. Noi tot pe terasă vorbind normal, cu muzică, ciocnituri de pahare, furculiţe, el alături de noi doar că puţin mai înfofolit. Ni s-au alăturat şi fratele, cumnata, nepoţelele, verişoara şi o prietenă. Am râs, am povestit, ne-am amintit de nuntă, am pus melodia noastră pe telefon, am suflat în papanaşi ( nu am găsit tort). La 24:00 băiatul meu deja terminase masa şi a mai dormit în două reprize de câte 3 ore până dimineaţă când iar s-a trezit cu poftă de vorbă. Eu zic că i-a priit aerul de munte", a scris Adela Popescu.  

Mai multe