Adela Popescu s-a întors la Vorbește lumea! «Am vrut să vă arăt că sunt sănătoasă»

22 septembrie 2021 12:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surpriză mare pentru fanii emisiunii “Vorbește lumea”! Adela Popescu s-a întors în această dimineață înfloritoare în platoul emisiunii. Vedeta a declarat că s-a vindecat de noul coronavirus și a decis să revină la cârma emisiunii, în locul Cosminei Păsărin, care i-a ținut locul în această perioadă.

Adela a avut parte de o primire afectuoasă din partea colegilor în platoul emisiunii. “După o perioadă în care a stat acasă, vine de trei ori femeie, Adela Popescu!", a anunțat Horia Brenciu, care a introdus-o “în scenă” pe Adela.

Vedeta tv a primit și un tort din partea colegilor, de care s-a bucurat ca un copil. “Mi-am întărit imunitatea cu niște tort. Asta ca să vă demonstrez că sunt sănătoasă”, a declarat Adela când a văzut tortul. La un moment dat, Horia Brenciu a murdărit-o pe Adela cu tort, iar aceasta a dispărut din nou ca să își refacă machiajul în culisele emisiunii.

Diagnosticată cu Covid-19, Adela Popescu a fost carantinată la domiciliu și a așteptat să fie sută la sută bine și să aibă testul negativ pentru a se putea întoarce în platoul emisiunii "Vorbește lumea."

Adela a mărturisit că s-a confruntat cu probleme și mai complicate. Și asta pentru că soțul ei și Adrian, cel de-al treilea băiețel al cuplului, au luat și ei noul coronavirus. “A fost o perioadă mai grea decât mi-aș fi putut imagina. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși. Îi mulțumesc Cosminei că mi-a ținut locul. Și soțul meu s-a îmbolnăvit de Covid-19, s-a îmbolnăvit și micuțul de două luni. Acum e bine, mă speriasem, dar mi-a revenit culoarea în obraji”, a declarat Adela, luându-și la revedere de la Cosmina Păsărin împreună cu colegul ei de prezentare, Bogdan.

Citește și:

Radu Vâlcan și băiețelul de două luni au făcut și ei Covid. Adela Popescu: "S-au îmbolnăvit de la mine"

Cum se simte Adela Popescu, bolnavă de Covid: „Două zile mi-a fost rău de tot! Am picat în paranoia!”

Mai multe