Adela Popescu se pregăteşte să se întoarcă în televiziune

5 octombrie 2015 14:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a avut anul acesta parte de o nuntă ca în poveşti cu Radu Vâlcan, vedeta de telenovele s-a întors la viaţa ei obişnuită. Aşa că Adela Popescu a revenit la blogul, concertele şi proiectele ei, sperând să ne facă cât de curând o surpriză.

După ce a jucat peste zece ani în telenovele, Adela Popescu (28 de ani) a luat o pauză după ce producătoarea Ruxandra Ion a plecat de la Acasă TV şi s-a retras din lumina reflectoarelor. Doar că nu de tot, pentru că Ruxandra Ion se pregăteşte de ceva timp să lanseze un nou post, Happy Channel, unde probabil că va relansa moda telenoveleor. Iar vedeta postului ar putea fi Adela Popescu, cu care a păstrat legătura tot acest timp.

Ruxandra Ion este cea care a avut încredere în ea şi care a ajutat-o să crească frumos profesional şi să devină omul care este azi. Iar Adela i-a fost mereu alături ca prietenă şi colaborator. Adela poate spune că e femeie împlinită: ea s-a căsătorit şi cântă alături de DJ Project în concerte. Solista îşi doreşte şi un copil, însă acest lucru mai poate aştepta, mai ales acum că Adela se pregăteşte să revină pe micile ecrane.   

Mai multe