Adelina Pestriţu lansează o nouă modă în materie de manichiură

24 septembrie 2015 18:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Grotesc sau şic? Adelina Pestriţu a reuşit să-şi împartă fanii în două tabere după ce a trecut pe la salon pentru a-şi face manichiura şi pedichiura. Prezentatoarea tv şi-a etalat cu mândie unghiuţele pe reţelele de socializare, însă a stârnit reacţii la care nici ea nu se aştepta.

Adelina Pestriţu a fost aspru criticată de fanii ei după ce le-a arătat acestora cum a optat să-şi coloreze unghiile de la mâini şi de la picioare. Vedeta Kanal d a ales o nuanţă aprinsă de roşu. Până aici nu ar fi nimic neobişnuit, doar că vedeta nu s-a rezumat doar la atât şi şi-a încadrat unghiile în pătrate conturate cu negru. Admiratorii i-au sărit imediat vedetei în cap.

"Parcă ti-ai murdărit unghiile cu cerneală!", "Ai fost la sapă şi ți-a rămas țărână pe lângă unghii? Ți-ai adus aminte de copilărie?" sau "Aşa se întâmplă când lucrezi prin grădină şi nu ai mănuşi. Oricum, arată oribil!". Acestea sunt doar câteva comentarii răutăcioase care au făcut-o pe Adelina Pestriţu să regrete că a publicat imaginea pe reţeaua de socializare.   

Mai multe