Adelina Pestrițu naște într-o săptămână: «Eu sunt panicată»

27 iulie 2018 17:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu mai are puțin și va aduce pe lume primul ei copil. Adelina Pestrițu este nerăbdătoare să-și țină în brațe copilul. Vedeta a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, iar în descrierea ei a făcut marele anunț. Vedeta se simte împlinită și fericită că are familia alături care o susține.

Adelina Pestrițu a mărturisit de curând că este panicată de momentul în care va trebui să dea naștere copilului pentru că își dorește să-i ofere toată afecțiunea necesară. Adelina a mărturisit că este stresată până și de momentul în care va trebui să-i facă prima băiță.

”Familia o să fie lângă noi, deci nu avem nevoie de cineva extern. Noi nu am crescut un copil până acum. Eu sunt panicată, dar nu e panica aia că se întâmplă ceva rău. Sunt panicată că e o etapă nouă în viața noastră. Îl încearcă și pe el niște emoții noi. Teama de aducere a ei pe lume. Vreau ca ea să fie în siguranță, indiferent de cum va spune doamna doctor să nasc. Nu am luat o decizie în sensul acesta. (…) Vreau să văd cum mă descurc atunci când o să-i fac prima băiță. O să iau lecții și în acest domeniu și o să mă descurc. Va trebui să fac față tuturor provocărilor. Suntem doi și o să ne descurcăm. Am urmărit pe internet nașteri și mi s-a făcut rău de câteva ori. Trebuie să fii conștient că bebelușul nu se rupe în două. O să mă descurc mai mult ca sigur”, a declarat Adelina Pestrițu pentru viva.ro.

Mai multe