Adelina Pestriţu s-a cuminţit! Cum a fost surprinsă

4 ianuarie 2017 16:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-au dus vremurile când Adelina Pestriţu era o prezenţă nelipsită din cercurile mondene! Cel puţin pentru moment, bruneta pare că preferă să stea mai mult pe acasă, cu o carte bună în mână sau privind la televizor. Aşa a pozat fosta iubită a lui Speak în ultimele zile în care majoritatea vedetelor au plecat în vacanţe exotice sau şi-au pus schiurile în picioare.

De când nu mai formează un cuplu cu Speak, Adelina Pestriţu nu mai frecventează locurile în care mergea cu fostul iubit şi preferă intimitatea casei. Bruneta s-a fotografiat mai mult acasă, deşi până acum ne obişnuise cu multe vacanţe. Faptul că este singură i-a tăiat se pare cheful Adelinei de călătorii. Acum, bruneta priveşte nostalgică fotografiile din escapadele de astă vară sau citeşte câte o carte.

"M-am retras acolo unde singura voce pe care o aud este ecoul meu! Noapte Bună!", scria bruneta cu o seară în urmă, semn că nimeni şi nimic nu o poate scoate din casă.

Adelina Pestriţu s-a despărţit de Speak în octombrie după doi ani şi jumătate de relaţie. De atunci, niciunul dintre ei nu s-a afişat cu altcineva.   

Mai multe