Adelina Pestrițu și-a făcut un nou tatuaj. Este al 18-lea!

21 noiembrie 2016 18:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Orice femeie simte nevoia să facă schimbări după o despărțire. A prefigurat-o cu părul, iar acum, Adelina Pestrițu și-a făcut un tatuaj, al 18-lea. A făcut o adevărată pasiune pentru desenele pe trup, asta este clar. Așa cum și ea a declarat în urmă cu câteva luni, pasiunea s-a transformat în dependență, iar frumoasa brunetă este tentată să mai adauge câte un tatuaj la câteva luni distanță.

Luni, 21 noiembrie, Adelia și-a început săptămâna cu o vizită la artistul tatuator. Fosta prezentatoare tv și-a desenat pe antebraț doi ochi rimelați și o pereche de buze roșii și senzuale.

Dragostea Pastriței pentru tatuaje a apărut în 2007, pe vremea când era dansatoare în Ibiza. Atunci s-a lăsat pe mâna unui artist și și-a făcut un semn chinezesc, discret, pentru că nu voia să fie subiect de discuții printre cunoscuți și familie. A fost de ajuns ca în decurs de nouă ani, fosta iubită a lui Speak să ajungă la 18 tatuaje. Unul dintre ele a fost și acoperit cu un fluture, chiar semnătura lui Liviu Vârciu, fostul ei soț, pe care o avea la încheietura uneia dintre mâini.

Mai multe