Adelina Pestriţu şi Mădălin Ionescu s-au împăcat? Detaliul care îi dă de gol

6 septembrie 2016 12:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Împăcarea anului în showbiz a avut loc, se pare, la nunta Ralucăi Bădulescu duminică, 4 septembrie. Cum toată lumea îi știa certați, după o demisie cu cântec, nimeni nu se aștepta să-i vadă unul lângă altul, în aceeași fotografie, pe Adelina Pestriţu și pe Mădălin Ionescu, fostul șef al brunetei de la Kanal D.

Și totuși, minunea s-a produs, iar cei doi nuntași au îngropat securea războiului și au acceptat să apară împreună într-o fotografie de grup de la nunta Ralucăi Bădulescu. Cum în imagine nu apărea și mireasa-vedetă, în schimb își făcuse loc un reporter de la emisiunea de noapte de la Kanal D, e de presupus că Mădălin și Adelina au vrut să refacă pentru moment echipa care a produs emisiunea Wowbiz timp de trei ani.

Adelina Pestrițu a prezentat emisiunea de la Kanal D timp de trei ani împreună cu Mădălin Ionescu. Bruneta în vârstă de 29 de ani și-a dat demisia la sfârșitul trecut, fără prea multe explicații, iar gurile rele au spus la vremea respectivă că Adelina nu a rămas în relații prea bune cu Mădălin. Mai mult, se pare că cei doi s-au tot evitat până acum la petrecerile mondene la care li s-au intersectat pașii.

Însă neînțelegerile, oricare or fi fost ele, au fost date uitării duminică, la nunta Ralucăi Bădulescu.

Mai multe