Adelina Pestrițu și Rocsana Marcu, întrecere în proba costumelor de baie pe zăpadă

30 decembrie 2019 11:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Costumul de baie e un accesoriu indispensabil vedetelor noastre chiar și iarna, pe zăpada. În acest sezon, Rocsana Marcu a deschis seria fotografiilor în care apare sumar îmbrăcată și desculță, deși pe jos s-a așternut un strat generos de nea, iar bruneta a venit și ea tare din urmă cu o imagine de la Poiana Brașov, unde temeperaturile în termometre au coborât mult sub pragul înghețului.

A devenit o modă și la noi ca în fiecare iarnă, vedetele noastre să apară în imagini sexy în costum de baie pe zăpadă. Nu înregistrăm o premieră, ci vorbim doar de o continuitate. În anii trecuți, Raluka și Ana Baniciu, dar și Cristina Șișcanu și-au expus formele pentru câteva minute în zăpadă îmbrăcate ca pe plajă. 

Anul acesta, trendul dat încă din 2015 de Kim Kardashian, care a apărut pe ger într-un costum de baie cu blană, a fost continuat de Rocsana Marcu.

Zilele trecute, blondina, care s-a retras din televiziune de ceva timp, a ieșit pe terasa hotelului într-un costum de baie roz bombon, iar duminică seara a venit rândul Adelinei Pestrițu.

Adelina Pestrițu cu soțul și fetița, pe pârtie

Aflată în vacanță cu soțul Virgil Șteblea și fetița ei Zenaida la Poiana Brașov, vedeta a îmbrăcat un costu de baie negru pe care l-a accesorizat cu o pereche de apreschiuri la modă într-o nuanță de auriu.

„Mi-a vauzt cineva paltonul?”, și-a întreabat Adelina fanii de pe Instagram. Vedeta însă nu l-a dat însă și posibilitatea de a-i răspunde. Ea și-a a închis rubrica de comentarii, conștientă fiind probabil de reacțiile care nu ar fi fost pe placul ei după așa o apariție îndrăzneață.

Chiar și așa, bruneta nu a scăpat de comentarii. Fanii nu au ratat ocazia de a o „taxa” pe vedetă la următoarea postare. „Bine că te-ai îmbrăcat, mă gândeam tot la tine să nu cumva să recești”, este replica ironică a unui urmăritor. 

Citește și:

Anamaria Ferentz se bucură de iarnă alături de noul ei iubit tinerel! S-a pozat dezbrăcată, în zăpadă

Viorela Filip, în costum de baie, la 38 ani! Iată de ce i se spunea femeia-clepsidră

Mai multe