Adelina Pestrițu vrea să-i facă frățiori Zenaidei! Dezvăluiri despre cel de-al doilea copil

11 august 2018 12:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu o săptămână, însă deja se gândește și la cel de-al doilea copil. Înainte de a naște chiar, Adelina a fost prezentă în cadrul unui interviu, moment în care a dezvăluit că și-ar dori să-i mai facă, la un moment dat, câțiva frățiori sau surioare micuței Zenaida. Fosta prezentatoare de la Wowbiz a susținut, totuși, că întâi dorește să vadă cum se descurcă în această nouă postură de mămică.

De aproape o săptămână, Adelina Pestrițu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viață. Vedeta a devenit mămica unei fetițe perfect sănătoase, pe nume Zenaida Maria, căreia cei doi proaspeți părinți plănuiesc să-i facă în curând și frățiori sau surioare. Atât Adelina, cât și partenerul ei, Virgil Șteblea, își mai doresc copii, vedeta dezvăluind, totuși, că este nerăbdătoare să vadă cum se vor descurca în postura de părinți. Astfel, chiar înainte de a naște, Adelina Pestrițu a vorbit și despre cel de-al doilea copil, fiind invitată în cadrul unui interviu pentru revista Viva

Deși este devreme să vorbească despre o altă sarcină, Adelina Pestrițu a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a-i face un frățior sau o surioară micuței Zenaida Maria, în viitor. Vedeta se bucură atât de mult de rolul de mămică și trăiește emoții unice, încât abia așteaptă să treacă din nou prin această experiență. Virgil Șteblea este, de asemenea, „topit” după fetița lui și este foarte fericit de când Adelina a născut.

„Nu exclud posibilitatea de-a îi face un frățior sau o surioară sau doi-trei. Ne dorim amândoi să vedem cum ne descurcăm și dacă suntem pricepuți în rolul acesta de părinți. Dacă timpul ne mai recomandă să recurgem și la al doilea copil”, a declarat Adelina Pestrițu pentru sursa anterior menționată.

Pentru creșterea micuței Zenaida deocamdată nu a fost angajată o bonă. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea vor să vadă dacă sunt suficient de pregătiți să aibă grijă de fetița lor. Alături de cei doi sunt și familiile acestora care îi ajută oricând au nevoie, așa cum a mărturisit fosta prezentatoare. 

„Nu am căutat o bonă pentru că în prima perioadă vrem să vedem cum ne descurcăm. Familia va fi lângă noi. Mai târziu nu exclud această variantă de a lua o bonă”, a mai adăugat Adelina.

Mai multe