Adelina, vacanță de lux în Cipru! Dar noul iubit nu apare în poze

10 septembrie 2017 11:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu profită din plin de zilele călduroase ale acestui început de toamnă. Vara a trecut, dar Adelina se distrează în Cipru, într-o vacanță de lux.

Ok, nu e Dubai, dar Cipru rămâne o destinație de vacanță care nu e la îndemâna oricui. Adelina și-a permis, însă, luxul de a se relaxa într-o destinație spectaculoasă. Biletul de avion a costat-o în jur de 400 de euro iar costurile cazării au sărit și ele de 2000 de euro. 

Adelina Pestrițu nu a mai apărut de luni bune la televizor. După ce l-a părăsit pe Mădălin Ionescu de la ”WowBiz”, show-ul de la Kanal D, bruneta a ieșit din lumina reflectoarelor și multe semne de întrebare au fost puse deasupra capului ei cu privire la veniturile sale, având în vedere că nu mai are o carieră în televiziune. Ei bine, fosta iubită a lui Speak și-a făcut o ”carieră” din online, de pe urma căreia încasează mii de euro.

Toată lumea se întreba din ce își câștigă traiul Adelina Pestrițu după ce a plecat din sânul telviziunii. Ei bine, vedeta nu e de plâns, aceasta câștigând bani frumoși, poate mai frumoși decât câșiga atunci când apărea pe micul ecran, fără să facă mai nimic.

Fosta soție a lui Liviu Vârciu o duce bine din online. Maie exact, bruneta și-a făcut o carieră pe internet, unde promovează branduri și produse pe paginile ei de pe conturile de socializare. Cum numărul celor care o urmăresc și îi ascultă sfaturile nu este deloc mic, înseamnă că Adelina face ce trebuie și oamenii au încredere în sfaturile și propunerile sale.

Mai multe