Adevăratul motiv pentru care Mihai Albu şi-a făcut implant de păr!

4 noiembrie 2016 13:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Afectat de scandalul cu fosta soţie, designerul Mihai Albu şi-a făcut o schimbare de look, care va fi vizibilă abia peste şase luni. În urmă cu doar câteva zile, designerul de pantofi a optat pentru implant de păr şi a mers la cabinetul medicului Felix Popescu, doctorul care se ocupă şi de victimele incendiului de la "Colectiv". Două zile s-a prelungit operaţia celebrului creator, care a stat 16 ore pe scaun până ce medicul i-a împlantat fir cu fir.

Mihai Albu şi-a dorit mult să-şi recapete podoaba capilară pe care a avea în tinereţe, dar a fost cât pe ce ca implantul lui să fie pus sub semnul întrebării. Pentru că designerul a trecut prin momente grele în ultimele luni din cauza scandalului cu Iulia Albu, stresul a început să-şi spună cuvântul, dar şi să-şi lase amprenta acolo unde vedeta nici măcar nu se aştepta.

"Operaţia a fost una deosebit de dificilă pentru că toate firele de păr erau foarte subţiri din cauza tensiunilor prin care se ştie că Mihai Albu a trecut şi încă mai trece. Au fost două zile în care el a stat câte 8 ore pe scaun pentru implant, iar primele rezultate vor începe să se vadă cu adevărat peste jumătate de an. Nu are restricţii deosebite, dar i-am recomandat să stea cât mai liniştit. Implantul îl va ajuta mult să aibă din nou încredere în el şi să depăşească momentele de depresie prin care a trecut. Va intra şi într-un program pentru refacerea calităţii firiului de păr bazat pe vitamine şi minerale", a povestit dr. Felix Popescu pentru Click!

Medicul este cel care le-a întins o mână de ajutor şi victimelor incendiului de acum un an din clubul "Colectiv", cărorea le-a făcut gratui implanturi de păr, gene şi sprâncene. Două dintre tinerele care au supravieţuit tragediei l-au cunoscut pe celebrul designer de pantofi, iar întâlnirea a fost una emoţionantă.

Nu este pentru prima dată când designerul trece prin momente delicate. În această primăvara el a fost supus unei operaţii de peritonit[ăşi chiar dacă fizic nu i-a fost atât de greu să se refacă, psihic a traversat o perioadă ceva mai grea.  "Am stat nouă zile în spital, timp în care am fost tratat intensiv. Dacă mai stăteam o jumătate de zi, făceam septicemie şi muream. Şi, dacă muream, n-am făcut niciun testament, că am urmaş o fată care ia toată averea. Iulia nu moşteneşte nimic de la mine pentru că suntem divorţaţi. Aici, situaţia e clară şi nu trebuie testament. Sunt cu nervii la pământ şi nici nu mă simt bine. Ar fi trebuit să stau să mă relaxez”, povestea Mihai Albu.     

Mai multe