Adevărul despre divorţul Lorei de Dan Badea: "Era agresiv! Nu a vrut copil!"

13 mai 2017 14:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

La aproape trei ani de la divorţ, Lora face mărturisiri dureroase despre mariajul de coşmar pe care l-a avut alături de comediantul Dan Badea. Artista, care la momentul respectiv a fost acuzată că a ajuns la separare din cauza infidelităţii ei, a dat cărţile pe faţă şi a explicat că şi fostul ei soţ a avut partea lui de vină şi că nu era nici pe departe persoana caldă de care ar fi avut nevoie. Solista a vorbit despre episoade de agresivitate în cuplu, care au determinat-o să pună punct căsniciei.

Deşi în octombrie 2014  Lora şi Dan Badea au venit de mână la divorţ şi s-au oprit la restaurant după ce au semnat actele la notar, artista şi comediantul nu erau în cele mai bune relaţii şi încercau să păstreze aparanţele. Artista a povestit detalii din căsnicia ei, care schimbă tot ce se ştia până acum despre motivele separării. Dacă imediat după divorţ a fost acuzată că şi-ar fi înşelat soţul cu impreasarul ei Ionuţ Ghenu, fostul iubit al Doiniţei Oancea, cu care formează şi acum un cuplu, acum Lora a explicat ce a stat de fapt la baza deciziei de a încheia relaţia. "Regret nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum.(...) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă", a spus solista. Întrebată care au fost limitele pe care le-a suportat pentru a rămâne într-o relaţie, artista s-a destăinuit.

"Am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie!"

"O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că ... va fi din nou înşelat", a spus Lora la emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars.       

Lora are acum o relaţie cu Ionut Ghenea, fostul iubit al actriţei Doinita Oancea. Artista şi actualul său iubit au avut de înfruntat o lume întreagă, după ce Doiniţa Oancea a acuzat-o pe vedetă că i-ar fi furat iubitul şi că s-a prefacut că îi este prietena. Cei doi au sfidat pe toată lumea şi au anunţat că anul acesta vor să se căsătorească.

Mai multe