Adevărul despre „Las Fierbinţi”! De la cine a pornit, de fapt, ideea serialului?

4 octombrie 2016 12:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Constantin Diţă (36 de ani), interpretul lui Giani din “Las Fierbinţi”, a povestit în exclusivitate pentru Click! despre începuturile serialului cu cele mai mari audienţe din ultimii ani. Actorul și-a amintit cine a venit cu ideea celui mai de succes produs de televiziune al momentului.

  • Click!: Fanii te ştiu din serialele “Moştenirea” (2010) şi “Vine Poliţia!” (2008), echipa cu care aţi şi făcut apoi serialul “Las Fierbinţi”…

Constantin Diţă: Da, atunci ne-am întâlnit şi am format echipa. Iar gaşca de stand-up comedy s-a format acum doi ani.

  • Ce a însemnat pentru tine proiectul “Las Fierbinţi”?

Foarte multe, având în vedere că este un proiect demarat de noi. De trupa asta care s-a format la “Vine Poliţia”. Noi ne-am adunat, ne gândeam şi Leonid Doni (Robi, n.r.) a venit cu o idee cum ar fi să facem un serial despre viaţa la ţară. Văzuse el un serial la ruşi pe tema asta. Şi ne-am gândit apoi cum ar fi să facem unul şi noi. De acolo a pornit asta. El e din Rusia şi urmărea serialele de acolo. De aici fiecare şi-a ales personajul.

  • Deci ţi-ai dorit de la la început să fii Giani…

Tatăl lui Bobiţă a fost cârciumar şi a zis să joace şi el rolul unuia. Eu am fost rocker, dar m-am gândit la Giani care vine din Italia şi e băiat descurcăreţ.

  • Semeni în vreun fel cu personajul?

Mi-a fost greu să-l fac pentru că eu nu am fost băieţaş niciodată. Am fost rocker pe vremuri.

  • Aveai părul lung şi mergeai la concerte?

Nu aveam părul lung, nu am avut niciodată părul până la umăr. Îl vopseam negru, aveam cercel în ureche.

  • Când te-ai apucat de actorie?

În 2000 m-am apucat de actorie.

  • Ne poţi povesti o întâmplare de pe platourile de filmare de la “Las Fierbinţi”?

Ne distrăm foarte mult, mai ales când e şi un pic de de oboseală. De exemplu, Vasile, primarul interpretat de Gigi Ifrim, trebuia să intre în bar. Şi noi ne-am gândit să-i turnăm ţuică în loc de apă, pentru că urma să ceară un pahar de ţuică. El a băut, a fâcut „hâc” şi apoi a spus replica. Gigi a fost super profesionist, a dat ţuica peste cap şi a apoi a dat textul. Noi ne aşteptam să zică, băi, sunteţi nebuni, ce-i asta, dar a fost super băiat.

  • Ce nu se ştie despre Costi Diţă?

Sunt însurat cu actriţa Raluca Oana Rusu, e profesoară la UNATC, avem doi copii şi cel mare, Vladimir, de 7 ani, a apărut în episodul special de Crăciun, anul trecut. Cel mic are un an şi două luni.

  • Ce altceva mai faci în afară de stand up comedy şi filmările pentru “Las Fierbinţi”?

Teatru foarte puţin. Am program făcut până în decembrie. Ştiu ce am de făcut.

Mai multe