Adevărul despre relația dintre ispita Mircea și Mirela de la Insula Iubirii

18 decembrie 2018 11:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mirela de la «Insula Iubirii» a creat o adevărată controversă după ce s-au finalizat filmările de la emisiune. Ea și cu Ionuț Gojman au venit foarte îndrăgostiți, iar la final au ales să se despartă, din cauza infidelităților ambilor parteneri.

Mirela a fost foarte criticată pe rețelele de socializare că a fost prietenă cu Hannelore, dar cu care a rupt legătura după ce a văazut la televizor că o mințea spunându-i că nu-l simpatiza pe Andy.

Mirela și ispita Mircea nu au rămas împreună după emisiune

MIrela și ispita Mircea au avut parte de câteva momente intime, iar toată lumea a crezut că ei au rămas împreună chiar și după emisiune, însă lucrurile nu au stat în acest mod.

„Sincer, după tot ce am văzut că s-a întâmplat în acel moment, n-am mai încercat. Era schimbată, noi oricum am mai ţinut legătura, dar să încercam să construim o relaţie, nu”, a declarat Mircea, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Mirela și Hannelore s-au certat după Insula Iubirii

Mirela de la Insula Iubirii a criticat-o pe Hannelore destul de dur, iar acest lucru l-a deranjat enorm pe soțul ei care a reacționat imediat.

"După terminarea filmărilor, nu am mai ținut legătura cu Hannelore. Pe insulă am încercat să fim amice, însă mi-am dat seama că ea nu-și asumă gesturile pe care le-a făcut. Nu sunt singura care a văzut chimia dintre ea și Andi și faptul că s-a îndrăgostit. Erau ca un cuplu pe Insulă, toată lumea a observat. Am încercat să-i deschidem ochii, să o facem să-și asume ceea ce se întâmplă cu ea. Mi-am dat seama că nu am cu cine", a fost mesajul Mirelei despre Hannelore.

Mai multe