Adevărul din spatele zâmbetului pe care Andreea Marin îl afișează la tv! În viața reală, e altă persoană!

20 martie 2017 21:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când e jurat la “Uite cine dansează”, unde se duelează verbal cu eterna rivală Mihaela Rădulescu, Andreea Marin (42 de ani) pare că a “înflorit”. Arată impecabil, poartă ţinute provocatoare şi e toată numai un zâmbet. Toate astea doar la televizor însă. Pe stradă, “zâna” e departe de imaginea afişată pe ecran.

În urmă cu trei săptămâni am făcut cunoştinţă cu o Andreea Marin total schimbată. Proaspăt divorţată, bruneta a revenit la vechea ei iubire, televiziunea, dar de data aceasta în postură de jurat, nu de prezentator.

Apariţiile televizate au fost calculate la milimetru: replici spumoase, rochii ca de Oscar, machiaj impecabil şi zâmbete de reclamă. Până şi divorţul de Tuncay Öztürk (30 de ani) l-a terminat cu un zâmbet.

“Zâna surprizelor” a surprins cu ţinutele ei extrem de sexy, iar pagina de Facebook a brunetei a început să adune like după like. De la televizor sau din faţa computerului, totul părea a fi roz în viaţa brunetei.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă dincolo de micul ecran, în viaţa de zi cu zi, iar imaginile arată o cu totul altă femeie. În haine cernite, supradimensionate şi cu o mină tristă. Aşa a fost fotografiată Andreea Marin la ieşirea dintr-un salon de înfrumuseţare, de către fotoreporterii Click! De obicei, doamnele ies încrezătoare şi cu zâmbetul pe buze dintr-un centru de înfrumuseţare. Nu e şi cazul Andreei Marin. Parcă i s-ar fi înecat corăbiile brunetei, care de altfel râde cu gura până la urechi în emisiunea în care e jurat. Posomorâtă şi încruntată, Andreea s-a îndreptat spre bolid şi a demarat în trombă spre casă.

Mai multe