Adi Despot, întâlnire neşteptată cu o concurentă de la "Vocea"! "O pun la muncă diseară"

13 octombrie 2017 19:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adi Despot (41 ani) este solistul formaţiei Viţa de Vie şi cel mai nou membru al juriului emisiunii Vocea României. În ciuda faptului că are un program foarte încărcat şi că îşi împarte timpul între studioul de înregistrări şi platoul emisiunii de la PRO TV, Despot a decis să facă parte dintr-un proiect radio, spre încântarea admiratorilor săi. Adi călătoreşte prin ţară pentru că trupa sa concertează frecvent în afara Bucureştiului. Cu ocazia ultimei deplasări, Adi a avut parte de o surpriză de proporţii: S-a întâlnit întâmplător cu una dntre concurentele din echipa sa de la Vocea României.

Andrada Creţu este concurenta cu care Adi Despot s-a întâlnit, complet întâmplător într-o cafenea din Drobeta Severin. Tânăra l-a impresionat pe Adi cu prestaţia sa de la Vocea României şi a ales să continue competiţia avându-l pe solistul de la Viţa de Vie ca antrenor. Andrada nu este o necunoscută în lumea muzicală şi cochetează cu muzica de la o vârstă foarte fragedă. Talentul ei a fost răsplătit cu un premiu special, în primăvara lui 2009, la un prestigios festival internaţional, "Ti Amo", la care au participat copii din 14 state ale Europei. Andrada a obţinut premiul III atunci. 

În seara de 13 octombrie, Adi a întâlnit-o pe Andrada într-o cafenea din Drobeta şi a dorit să imortalizeze momentul fericit printr-o fotografie şi un mesaj pe profilul personal de Facebook. "Hopa! Am dat peste Andrada Crețu in Drobeta! O pun la munca diseara, daca tot suntem aici!  #vitaromaniei#voceadevie#wondergirl", a fost mesajul scris de Despot. Ulterior a încărcat un scurt filmuleţ cu Andrada în care aceasta cântă una dintre cele mai cunoscute melodii ale formaţii Viţa de Vie, "Visare". 

Mai multe