Adi Mutu s-a căsătorit cu numele fostei neveste tatuat pe braţ

30 noiembrie 2015 14:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

A treia oară e cu noroc! Zicala i se potriveşte de minune lui Adi Mutu, care speră că, de data aceasta, căsătoria cu Sandra Bachici să fie una de durată. "Briliantul" se pare că s-a cununat civil cu bruneta de 22 de ani care are o relaţie de la începutul anului.

Nu aduce anul, ce aduce ceasul pentru Adrian Mutu! Fotbalistul de la FC Pune, noua sa echipă din India, nu a stat prea mult fără verighetă pe deget. "Briliantul" a renunţat la burlăcie, iar cea care l-a convins din nou să facă pasul cel mare este nimeni alta decât femeia care i-a devenit iubită de doar câteva luni. Adi a plănuit în detalii momentul în care a cerut-o pe Sandra în căsătorie. A invitat-o în Turcia, acolo unde el oricum era în cantonament cu FC Pune. Profitând de două zile libere pe care antrenorul i le-a dat, Mutu a închiriat un apartament la un hotel de lux, a pus la cale o cină romantică, a cumpărat un inel din aur alb cu diamante şi a surprins-o pe Sandra chiar în ziua în care fata îşi sărbătorea onomastica. Răspunsul brunetei a fost cel pe care fotbalistul indienilor îl aştepta. 

Deşi Mutu s-a gândit la toate aceste aspectele ca momentul să fie unul de neuitat, nu a luat în calcul faptul că a mers la ofiţerul stării civile cu Sandra, deşi pe mână are încă tatuat numele fostei soţii, Consuelo. Mare amator de desene pe corp, în 2013, Adi i-a dedicat focoasei brunete câteva cuvinte pe care le are pictate pe antebraţul mâinii drepte. În total, ”Briliantul” are nu mai puţin de 15 tatuaje. 

Mai multe