Adi Nartea: “Aveam o tumoare în cap. Mi-au spus că voi rămâne desfigurat“. Actorul din "Vlad", operat de două ori, în Franța

5 iulie 2021 21:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adi Nartea, șarmantul actor din serialul „Vlad”, a făcut dezvăluiri șocante în podcastul lui Cătălin Maruță. În urmă cu patru ani, Adi Nartea a crezut că va încheia socotelile cu viața, atunci când a descoperit că are o tumoare la cap.

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, actorul Adi Nartea, interpretul personajului Vlad Pop, din serialul “ Vlad”, a vorbit în premieră despre problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat în urmă cu câțiva ani și despre care a refuzat să dea detalii până acum. În urmă cu patru ani, actorul din serialul "Vlad" a avut o problemă la urechea stângă. A consultat mai mulți medici, iar aceștia i-au spus că trebuie să se opereze de deviație de sept. Simptomele au continuat însă să apară după intervenție, așa că, la sfatul mamei sale, actorul a făcut un RMN. Atunci a aflat că are o tumoare la cap.

„Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului”, a povestit Adi. Tumoarea era mare, avea lățimea de 3 cm și grosimea de aproape 2 cm. „Se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc”,a mai spus actorul.

Adrian Nartea a suferit două operații în Franța

Actorul a avut parte de un șoc atunci când primul doctor care l-a consultat l-a sfătuit sa-și schimbe meseria, pentru că va rămâne desfigurat. În cele din urmă, Adi a suferit două intervenții în Lyon, Franța. „Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După, am stat 7 zile în spital. N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri. Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă nobilă. În momentul în care a intentat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație”, a mai spus actorul.Adi Nartea a reușit să treacă cu bine până la urmă peste această cumpănă. În luna martie, actorul a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Cristina, a născut o fetiță perfect sănătoasă, Petra. Adrian Nartea (39 de ani) este căsătorit de mai mulți ani cu Alina și mai au împreună o fetiță, Mara (5 ani).

Citește și:

Cum s-a schimbat viața lui Adrian Nartea după serialul «Vlad»: «Voiam să-mi iau fetele şi să ne mutăm»

INTERVIU Adrian Nartea: "Primesc zilnic mesaje de la bulgăroaice". Cum a ajuns actorul din "Vlad" sex-simbol la vecini

Mai multe