Adi Sînă muncește "afară" pentru familia lui. A lăsat-o pe Anca cu 5 copii

28 mai 2016 17:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar dacă frumoasa Anca Serea a devenit mamă pentru a cincea oară cu doar opt zile în urmă, Adi Sînă, fericitul tătic, nu a putut lăsa deoparte proiectele profesionale pentru a petrece timp cu familia lui recent mărită.

Adi a ales să plece în afara granițelor pentru a-și duce proiectul muzical cât de sus poate. Așa se face că artistul a luat drumul Americii, iar în urmă cu patru zile a anunțat pe rețelele de socializare că a zburat spre Los Angeles. Mai mult, sâmbătă, 28 mai, cântărețul a ales o altă metropolă americană, New York, unde s-a și filmat pentru câteva secunde pe care le-a împărtășit cu fanii lui. 

Anca a născut în 20 mai

Anca Serea (35 de ani) l-a întâmpinat pe micuțul Moise, alături de soțul ei, cântărețul Adrian Sînă. Ca și până acum, frumoasa mămică a ales să nască natural. Ba mai mult, a apelat și la recoltarea celulelor stem pentru a avea un plus de siguranță în ceea ce privește sănătatea bebelușului său.

Tăticul a anunțat fericita veste pe Facebook: "Moise Petru Sînă", a scris artistul pe pagina lui de socializare. Felicitările nu au întârziat să apară. Micuțul a venit pe lume în 20 mai, la ora 16:00, a avut 3,4 kilograme și lungimea de 51 de centimetri.

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună doi copii, în afară de micul Moise: pe Noah (3 ani) şi pe Ava (2 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (14 ani) şi pe Sara (7 ani).

Mai multe