Adina Buzatu a furat bani din casă

6 iunie 2015 23:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

A avut o copilărie frumoasă, fiind înconjurată de o familie mare, prietenoasă și iubăreață, după cum ea însăși o caracterizează. Stilistul vestimentar Adina Buzatu a mărturisit, în cadrul emisiunii Constantin 60’ de la Prima TV, că a fost foarte apropiată de părinții ei pe care i-a mai supărat, din când în când.

 De pildă, când a furat bani din casă pentru a-și duce colegii de clasă la cofetărie! “Banii la noi acasă stăteau într-un loc pe care-l știa toată lumea. Eram în clasa a 4-a și eu consideram că banii de acolo sunt banii tuturor și poți să faci ce vrei cu ei. Pentru că mie așa mi-au spus părinții:

«Ăștia-s banii noștri». Și atunci am luat bani de acolo și am dus toată clasa la cofetărie”, a declarat Adina Buzatu la “Constantin 60’”. Întâmplarea nu a fost deloc pe placul tatălui ei. “Îmi amintesc și acum cu emoție că a fost supărat vreo două zile pe mine și l-am simțit așa, trist. Și chestia asta m-a marcat”, i-a mai mărturisit stilistul lui Alexandru Constantin, realizatorul emisiunii.

Mai multe dezvăluiri emoţionante puteţi afla în seara aceasta, la Prima TV. 

Mai multe