Adina de la Heaven: «Am născut natural, deși medicii m-au avertizat că există riscuri. Am țipat cât am putut»

13 octombrie 2019 12:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adina Postelnicu (40 de ani) și iubitul ei, Glance (29 de ani), sunt in culmea fericirii de când fetița lor, Zaynab Maria, a venit pe lume. Pe 3 octombrie, micuța a împlinit o luna și toată lumea roiește în jurul ei.

”Sunt cam nedormită, dar asta e, copilul merită orice sacrificiu. Glance este topit după ea, ne batem pe ea, el a învățat să schimbe și pamperși. La prima băiță a fost mai greu, pentru că nu am avut curaj să pun mâna. Noroc cu mama. Acum mă descurc și singură”, ne-a declarat Adina. Solista s-a îngrășat 14 kilograme în perioada în care a fost însărcinată, dar a reușit să dea jos deja 10 kilograme, imediat după naștere. ”Am născut natural, chiar dacă medicii m-au avertizat că există riscuri. Dacă o da Dumnezeu să mai rămân o data însărcinată, tot natural vreau să nasc. Am țipat cât am putut atunci și asta a fost. Mai am vreo 4-5 kilograme de dat jos ca să încap în vechile mele haine de scenă“, a mai declarat Adina pentru click.ro.

Adina Postelnicu și Glance sunt împreună din 2014

După un divorţ şi alte câteva relaţii eşuate de iubire, blonda Adina Postelnicu pare că şi-a găsit în sfârşit liniştea în braţele rapper-lui Glance, originar din Yemen, pe numele lui adevărat Islam Faris Mohamed Ismail Almasany.

Cei doi s-au afişat pentru prima dată împreună la nunta lui Connect R, care a avut loc în toamna lui 2014, recunoscând astfel în faţa tuturor că formează un cuplu. Până a avea o relaţie amoroasă, cei doi au colaborat la mai multe piese şi au devenit foarte buni prieteni. "Îmi place totul la ea, dar până să o cuceresc eu, mi-a luat-o ea înainte. M-a cucerit cu şarmul, cu inteligenţa ei şi cu felul în care arată. Eram prieteni buni de câţiva ani şi nu ne-am gândit niciodată că vom ajunge aici. Pur şi simplu ne-am îndrăgostit", declara Glance pentru www.ziarulring.ro.

Citește și:

Tatăl mort i-a spus în vis că va avea o fetiță. Adina de la Heaven, sarcină-miracol la 40 de ani

Adina de la Heaven a renunţat la coafura cu care ne-a obişnuit! Ce schimbată e

Mai multe