Adina de la Heaven s-a mutat cu iubitul tânăr FOTO EXCLUSIV

1 martie 2015 22:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se iubesc de aproape un an, dar Adina (36 de ani) de la Heaven şi Glance (26 de ani) se comportă de parcă ar fi deja soţ şi soţie. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi porumbei prin oraş.

Islam Faris Glance Mohammed Al-Masany, are 26 de ani şi este din Yemen. A venit în România pe când avea 15 ani şi în urmă cu 5 ani a avut ocazia să se lanseze în muzică, după ce le-a cunoscut pe fetele de la Heaven. Şi-a pus vocea pe single-ul “Sexy girl” şi, de-atunci, a rămas prieten cu Adina (36 de ani), iar vara trecută, amiciţia lor s-a transformat într-o poveste de dragoste, chiar dacă între ei e o diferenţă de vârstă de 10 ani.

La aproape un an de relaţie, cei doi artişti se comportă ca o familie. Locuiesc împreună, iar părinţii Adinei l-au cunoscut pe viitorul ginere. Fotoreporterii Click! i-au surprins zilele trecute pe cei doi în trafic. Glance se afla la volanul bolidului Adinei. După ce au alimentat cu carburant, el şi-a potolit setea cu suc,  iar ea şi-a dat cu strugurel pe buze. Ajunşi la Mall Băneasa, blondina şi-a sărutat iubitul cu foc.

“Suntem împreună de aproape un an. Locuim împreună, însă nu-mi fac planuri, lucrurile vin de la sine. Glance i-a cunoscut pe părinţii mei, iar ei au fost încântaţi de el”, ne-a declarat Adina.

Glance a cântat cu Elena Gheorghe

Solistul Glance a intrat în atenția publicului în martie 2013 atunci când împreună cu Elena Gheorghe au dat lovitura cu hit-ul „Ecou”. Cei doi artiști au continuat colaborarea muzicală de succes și au mai scos alte două piese împreună, “Mamma Mia” ( în mai 2014) și, la sfârșitul anului trecut, single-ul “În bucăți”, care se adresează celor care au fost dezamăgiți în dragoste. 

Mai multe