Adio, sâni mici! Natalia Mateuț își pune silicoane

12 mai 2016 20:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gata, Natalia Mateuț s-a decis! După ce toți prietenii i-au sugerat să-și facă o modificare în zona decolteului, șatena s-a hotărât și își pune silcoane la medicul supranumit ”sculptorul decolteelor”.

Până la 25 de ani, Natalia Mateuț nu a apelat la nicio intervenție chirurgicală. Și-a mărit pomeții, buzele, însă a fost întotdeauna mulțumită cu bustul ei mic.

Chiar spunea la o vreme că nu o să-și pună vreodată silicoane, dar iată, că după ce a intrat o singură dată în cabinetul medicului estetician ales de ea și a văzut ce rezultate au pacientele lui, Natalia a spus „Da, acum vreau să-mi măresc sânii”.

Luna trecută, Nati a fost la un consult, iar medicul a decis să-i pună implanturi de mărime medie, care să-i permită să măsoare de la 85, cât este dimensiunea bustului, la 90, chiar 92.  ”Am emoții, dar știu că sunt pe mâini bune, mai ales că toate prietenele mi-au recomandat să vin la domnul doctor Vitalie Stan. Abia aștept să ajung sâmbătă să mă opereze. Îmi va pune cele mai performante implanturi, o mărime de bun-simț”, ne-a spus Natalia.

Mai multe