Adolescenta rebelă a lui Ilie Năstase, aniversare cu fast la malul Oceanului Pacific

29 iulie 2016 13:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul acesta, fiica cea mare a lui Ilie Năstase din mariajul cu fosta soţie, Amalia, a avut o aniversare specială. Adolescenta, care a devenit o domnişoară în toată regula, a petrecut în America, cu mama şi iubitul acestei, dar şi cu sora mai mică şi o prietenă la un restaurant pe Coasta Pacificului.

Alessia Năstase a împlinit 13 ani, motiv de mare sărbătoare în familia fostului tenismen. Fata cea mică a lui Ilie Năstase s-a distrat pe cinste cu această ocazie. Mama ei a dus-o într-o vacanţă în America, unde de la masa festivă nu au lipsit burgerii şi tortul aniversar.

La petrecere s-au aflat sora mai mică, Emma, o prietenă a adolescentei, dar şi Răzvan Vasilescu, iubitul Amaliei, căruia vedeta i-a dăruit toamna trecută un bebeluş. Toţi au petrecut pe cinste la un local pe malul Oceanului de unde au admirat o privelişte de vis.

Entuziasmată pentru că s-a aflat în centrul atenţie, Alessia s-a fotografiat cu o parte din cadourile primite, iar mama ei a surprins în imagini cele mai frumoase momente de la ziua de naştere a fetei.    

Mai multe