Adorabil! Cum a liniștit-o Victor pe Bianca la botez, când micuța Sofia a început să plângă

7 mai 2017 19:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au botezat fetița, duminică (7 mai). Fericiții părinți au investit foarte mulți bani pentru ca totul să fie perfect, iar evenimentul să fie un succes.

Totuși, înainte de petrecerea pe care o așteptau cu toții, Bianca și Victor au trecut prin momente emoționante la slujba religioasă. Deși la intrarea în biserică, micuța Sofia Natalia a fost calmă și nu a scos niciun scâncet, ulterior, văzându-se înconjurată de atât de mulți oameni, aceasta a început să plângă.

Ulterior, Bianca a mărtusit că i-a trebuit foarte multă voință pentru a nu plânge și ea în acele momente. „A fost atât de emoționant, eram la un pas să plâng, pentru că Sofia a plâns toată slujba. S-a văzut înconjurată de prea mulți oameni pe care nu-i cunoștea și a început să plângă. Văzând-o că plânge atât și suspină din toată inima ei, eram la un milimetru să plâng și eu”, a povestit vedeta, în direct la Antena Stars.

Pentru a o calma pe soția lui, Victor a făcut un gest adorabil. „Victor mai venea, punea mâna încetișor pe mine și mă calma: «Stai liniștită, stai liniștită, totul va fi bine, nu te impacienta, toți copiii plâng la fel de mult»”, a mai povestit Bianca Drăgușanu. 

Mai multe