Adrenalina, bat-o vina! Iată-le pe dive, pe motocicletă şi pe skijet

2 august 2018 19:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vacanța mare este prilejul ideal pentru vedetele noastre de a-și încărca bateriile. Însă în timp ce unele preferă să stea cumințele, pe plajă, sub umbreluță, iată că Mihaela Rădulescu (48 de ani) și Anda Adam ( 38 de ani) adoră senzațiile tari.

Jurata concursului ”Românii au talent” (PRO TV) și-a postat recent pe contul de Facebook câteva fotografii cu ea pe motor, în deșert, menționând că în concediu vrea acțiune. În familia Mihaelei toți mănâncă sport pe pâine: Ayan (15 ani), fiul ei, este deja plin de mușchi, putând concura cu brio, după majorat, la concursurile de supraviețuire, iar iubitul ei este nimeni altul decât celebrul parașutist Felix Baumgartner. 

Dar și fotografia Andei Adam pe skijet, la Mamaia, i-a adus solistei de top sute de like-uri din partea internauților, atât pentru curaj, cât și pentru trupul lucrat din greu la sala de sport. Solista a participat la concursul ”Exatlon” (Kanal D), unde i-au fost testate limitele fizice și psihice. A  ratat premiul de 100.000 de euro din cauza unui accident la picior. 

Mai multe