Adrian de la «Insula iubirii» a fost condamnat definitiv. Cum va plăti concurentul

21 septembrie 2019 21:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrian de la Insula Iubirii a fost condamnat definitiv, după ce în urmă cu mai mult timp el fusese condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Iubitul Denisei de la Insula Iubirii a fgost nevoit să aleagă între a munci neremunerat pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor.

Adrian Boțoc de la «Insula iubirii» a primit amânarea pedepsei de 8 luni de închisoare pe un termen de 2 ani. Totodată el este obligat să muncească în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile, fie la Primăria municipiului Cluj-Napoca, fie la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor, potrivit spynews.ro.

Această condamnare a fost rezultatul purtării sale abuzive. La sfârşitul anului 2016, fostul concurent a lovit un individ care a venit să petreacă în clubul în care el lucra drept bodyguard. Ulterior, victima a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale.

"Am fost nevoit să urmez un tratament de recuperare chinuitor având în vedere faptul că inculpatul mi-a fracturat mandibula (...) Am suferit şi sufăr de un traumatism fizic şi psihic ca urmare a loviturii încasate de la inculpat", a declarat victima pentru ziardecluj.ro.

"În baza disp. art 85 al.2 lit. b din C.pen. impune inculpatului obligaţia de a presa o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor.", arată soluţia Curţii de Apel Cluj, potrivit sursei citate anterior.

Mai multe