Adrian Enache a început lupta cu Moculeasca pentru un miliard de lei! Mariana a susţinut că Enache este bărbatul care a dezvirginat-o

13 noiembrie 2014 18:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu a iertat-o! Un miliard de lei vechi, atât vrea să obțină Adrian Enache (48 de ani) de la Mariana Moculescu (46 de ani).

Iar pentru asta a început războiul în instanță. Ieri, a avut loc primul termen al procesului, iar Enache și-a trimis avocatul cu probe pentru a fi sigur că fosta soție a compozitorului Horia Moculescu va plăti scump pentru că l-a denigrat. La începutul acestui an, Mariana Moculescu a susținut că Enache este bărbatul care a dezvirginat-o, dar și cel care i-a făcut viața un calvar. “S-a purtat foarte urât cu mine. M-a lovit cu microfonul peste față și mi-a învinețit ochiul stâng. Mă urmărea și nu-mi dădea pace, era foarte obsedat de mine”, declara atunci Moculeasca, care s-a mai plâns că interpretul a bătut-o și a legat-o de calorifer. Stupefiat de toate aceste afirmații, Enache a dat-o imediat în judecată, iar Mariana s-a speriat și a  recunoscut că a mințit. Mariana Moculescu a lipsit ieri de la procesul care i-ar putea pricinui daune materiale serioase.

Mai multe